Ugglekväll

Ugglekväll 2013-03-15. Foto: Ulf Engström

Ugglekväll 2013-03-15. Foto: Ulf Engström

Ugglekvällen genomfördes i ett nästan perfekt väder alla fall för de mänskliga deltagarna som var 25 vuxna, 7 barn och en hund. Klart och lugnt väder men lite för kallt. 8 – 10 minus under rundan och -14° vid stugan. Även ugglorna tyckte nog att det var för kallt för det var ingen fart på den och det hördes bara ett par pärlugglor uppe Villingsbergs skjutfält. Sparvugglan som kvällen innan hörts vid Svinsjöstugan fick vi inte fart på vare sig med ljudliga fågelböcker eller visslingar.

En fantastisk stjärnhimmel och mysigt och varmt i stugan.

Tack Henry Johansson och Ulf Engström för eldningen och tack till Ulf för bilderna på den här sidan!

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.