Ny hemsida på gång här!

Vi håller här på att utveckla en ny hemsida och vi har räknat med att den ska vara klar till årsskiftet 2013-14. När vi får möjlighet att lägga in vårt program i kalendern kommer vi nog att gå över till den här sidan ganska snart så det kommer nog att ske tidigare än årsskiftet.

Första sidan kan endera vara en fast sida eller också en sida med inlägg som den vi testar här just nu. Till höger ser du vilka sidor som i alla fall är påbörjade.

Titta gärna runt här för att se hur arbetet går och gå sedan in på gamla hemsidan på adressen http://www2.naturskyddsforeningen.se/kretsar-lan/orebro/karlskoga där du bland annat hittar vårt program och möjlighet att anmäla dig till vår e-postgrupp! Den gamla sidan kommer att uppdateras fram till dess den här nya sidan är klar!

Christer Persson

Kommentera

2 thoughts on “Ny hemsida på gång här!

  1. Som du ser här till höger har vi nu fått möjlighet att lägga in vårt program i kalendern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.