KNFs stora röjardag vid Fisksjön

Lördag 7 februari.

Det blev en verkligt god anslutning med 15-talet röjare, som gav sig på strandskog, sly, buskar och kaveldunsvass, både utanför fågeltornet och utanför den s.k. plattformen. Turligt nog fanns åtminstone fem busksågar igång. Dessutom hade Tony Berglund anskaffat fem splitternya buskliar, som var lite mariga att få i funktion, men sedan också flitigt användes på både sly och kaveldunsvass. Det var problem med dålig tillfrysning, så vatten trängde in hos oss som hade läderstövlar eller dito kängor. Här följer nu en liten bildkavalkad beskrivande dagen övningar. Klicka på en bild för visning. Rapporterar Uno M.

Kommentera

One thought on “KNFs stora röjardag vid Fisksjön

  1. Jaha du Lars, jag får bara upp dvärgbilder vid förstoringsförsök. Kanske de är för stora i original ? Men de syns ju ändå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.